Een bevalling heeft verschillende grote gevolgen voor een vrouw. Niet alleen betekent het dat ze nu voor een baby moet zorgen en dat dit haar leven zal veranderen. Het betekent ook dat het lichaam niet meer hetzelfde zal zijn als voor de bevalling. Er zijn veel vrouwen die meerdere weken en vaak zelfs maanden na de bevalling nog aan het herstellen zijn van de fysiek en emotioneel zware gebeurtenis. Veel vrouwen willen graag zo snel mogelijk weer de oude zijn, maar soms is het niet anders en is het nodig dat het lichaam op zijn eigen tempo herstelt. Toch zijn er dingen die je als vrouw na deze langere herstelperiode aan jezelf kunt laten doen. Op die manier voel je je mogelijk weer wat lekkerder in je vel en voel je je ook weer goed over je uiterlijk. In deze blog noemen we hier een paar voorbeelden van om je te inspireren en om idee├źn op te doen voor een mogelijke behandeling die past bij jouw wensen.

Fillers

Fillers zijn een tamelijk eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je een stukken jongere uitstraling kunt krijgen. Fillers kunnen op diverse plekken in het gezicht worden geplaatst. De functie van fillers is dat ze ervoor zorgen dat de huid wat wordt opgerekt en dus wat strakker zit. Een van de symptomen van het ouder worden zijn bijvoorbeeld ingevallen wangen. Gelukkig kunnen deze eenvoudig worden weggewerkt door middel van fillers.

Rimpelbehandeling

Een ander erg bekend symptoom van het ouder worden, is het krijgen van rimpels. Dit komt omdat de huid naarmate ze ouder wordt, steeds meer van haar elasticiteit verliest. Dat wil zeggen dat ze minder rekbaar is en dus eerder rimpels kan veroorzaken. Gelukkig zijn er ook om van gezichtsrimpels af te komen meerdere behandelingen mogelijk. Neem contact op met een plastisch chirurg en laat hem of haar al je vragen beantwoorden.

Pin It on Pinterest