Verloskundige woerden

De voordelen van fillers na je bevalling

Geplaatst op

Overweeg je fillers na je bevalling? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Hier gaan we het in deze blog echter niet over hebben. Waar we het wel over gaan hebben zijn de voordelen van de fillers!

Meteen effect

Bij lipfillers zie je meteen effect, bij andere alternatieven zoals Botox moet je minimaal 3 tot 4 dagen wachten voordat je iets van de behandeling ziet. Bij de lipfillerbehandelingen kunnen er wel bijwerkingen in de vorm van blauwe plekken, een beurs gevoel of zwelling optreden, maar je ziet wel direct effect. Na de behandeling kan je huid opgezwollen zijn en moet je ook rekening houden met de paar dagen na de behandeling er een extra zwelling bij kan komen. Dit doet echter geen afbreuk aan het eindresultaat. Met fillers heb je snel weer een stralende look. Tijdens de zwangerschap en bevalling kun je flink vermoeid raken en dit in je gezicht blijven zien. Fillers geven je uiterlijk een boost. 

Goed voor je huid

Wist je dat de fillers er niet alleen voor zorgen dat bestaande rimpels verminderd worden, maar dat ook het gerucht gaat dat je er ook toekomstige rimpels ermee kunt voorkomen. De theorie hierachter is dat de fillers in je huid een bepaald stofje stimuleren om meer collageen aan te maken, waardoor ze ook meteen een huidverbeterend effect hebben. Een revitaliserende behandeling voor je gezicht!

Niet blijvend

Nog een ander groot voordeel van de fillers onder ogen, is dat deze niet blijvend zijn. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je met behulp van hyaluronidase de behandeling ook in een kapje ongedaan maken. Bij een alternatief voor Botox is dit niet mogelijk. Echter zijn de fillers sowieso niet permanent. De meeste films worden binnen 6 tot 18 maanden afgebroken. Na je zwangerschap kun je dus om de zoveel tijd een herhaalbehandeling laten doen. 

Geld

Hoewel de fillerbehandeling niet goedkoop is, is dit echter ook een van de voordelen fillers. Je krijgt namelijk veel waar voor je geld. Je hebt niet alleen snel resultaat, maar het effect houdt ook nog eens lang aan. En wanneer je niet tevreden bent, kan je zoals al eerder vermeld de fillers gewoon laten verwijderen. Laat je informeren door een medisch expert over de voorwaarden om een fillerbehandeling te laten doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We bieden je informatieve blogs over verloskunde en meer.

Contactgegevens

Via info @ verloskundigenwoerden.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden