Verloskundige woerden

Het meer dan goede werk van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Geplaatst op

Nergens anders staat alles in het teken van nieuw leven als binnen de verloskunde. En een geboorte gaat gepaard met emoties en vreugde. Als geen ander echter weten de verloskundigen dat er ook een andere kant is. Zo is kanker bijvoorbeeld nog steeds een ziekte die ons leven bedreigt. Gelukkig verricht het Wereld Kanker Onderzoek Fonds heel goed werk. Het fonds verdient dan ook alle mogelijke steun. Steun jij het Wereld Kanker Onderzoek Fonds eigenlijk al?

De dromen en de doelen van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds zin gelukkig bij veel mensen duidelijk

De ambities en dromen van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds zijn ondertussen gelukkig bij heel erg veel mensen bekend. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds streeft een wereld zonder kanker na. Het wil dat mensen door een gezonde keuze in bijvoorbeeld voeding en leefstijl minder vaak te maken krijgen met de gevreesde ziekte. Verder wil het helpen om ervoor te zorgen dat meer mensen de ziekte overleven en dat de kwaliteit van leven tijdens en na kanker toeneemt. Wil jij het Wereld Kanker Onderzoek Fonds ook ondersteunen? Dan is het goed te weten dat het door de belastingdienst erkend is als ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat maakt het ondersteunen nog aantrekkelijker.

Op de website krijg je alle mogelijke informatie aangeboden

Op de website van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds vind je alles over de doelen die het fonds wil realiseren. Ook krijg je er heel erg veel informatie aangeboden, iets dat geldt voor zowel privépersonen als professionals. Er wordt van alles gedeeld over hoe je de kans op kanker kan verkleinen en hoe je bijvoorbeeld de kans op overgewicht kunt beperken.

Ook vind je op de website van het WKOF allerlei online tools, interessante publicaties en recepten om vooral gezond te eten. Iedereen wordt wijzer van de website van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Dat het WKOF goed werk verricht en dat er heel erg veel mensen baat bij hebben, is ondertussen overduidelijk. Wil jij dus een fonds ondersteunen, dan is dit wel een fonds dat ook echt alle ondersteuning verdient. Aarzel niet, en steun dit fonds!

Gerelateerde berichten

Over ons

We bieden je informatieve blogs over verloskunde en meer.

Contactgegevens

Via info @ verloskundigenwoerden.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden