Verloskundige woerden

Weer stralen na je bevalling met een Liquid facelift!

Geplaatst op

De tijd dat je na je zwangerschap niet meer kon stralen als daarvoor, is voorbij. Tegenwoordig zijn er zoveel cosmetische behandelingen te verzinnen waarmee jij weer helemaal fris kunt ogen. Het ongelofelijk wat er allemaal mogelijk is. In deze blog willen we een beetje bijpraten over een aantal behandelingen waarmee jij je voordeel kunnen doen. Lees snel verder, laat je inspireren en ontdek alle mogelijkheden!

Liquid facelift

Een nieuw fenomeen is geboren, de liquid facelift, maar wat houdt deze behandeling in? 

In feite is het een behandeling met fillers. Dit zijn injecties met een lichaamseigen zuur dat vocht aantrekt in de huid. Op deze manier kun je weer volume terugbrengen op plekken waar dat verloren was gegaan. Denk bijvoorbeeld aan de plek onder de ogen, ingevallen oogleden komen vaak voor. Een behandeling met fillers duurt ongeveer een uurtje en de resultaten zijn ongeveer twee jaar goed te zien. Zo hoef jij je als kersverse moeder geen zorgen te maken over de frisheid van je uiterlijk. Daarna moet je weer opnieuw een behandeling ondergaan als je de resultaten op peil wilt houden. 

Botox

Botox is eind jaren 80 ontwikkeld en is sinds die tijd zeer populair. Je kunt er rimpels meer weg krijgen, omdat het de spieren onder de gezichtshuid minder actief laten zijn, waardoor de spieren minder samentrekken. De huid krijgt dan de kans om te herstellen en rimpels zullen vervagen of verdwijnen. Dit is ook een natuurlijk middel, net zoals fillers en is na zoveel tijd uitgewerkt. Je zult dan voor een herhaalbehandeling weer naar de cosmetische kliniek moeten gaan.

Kies je kliniek met zorg uit 

Een cosmetische ingreep is en blijft een medische handeling, hierdoor is het natuurlijk zeer belangrijk dat een expert dit doet. Kies daarom de kliniek waar je de behandeling laat doen met zorg uit. Zo weet je zeker dat je gezondheid er niet onder zal lijden. Kijk bijvoorbeeld of de arts alle behandelingen wel zelf doet, check wat de staat van het gebouw is en of de prijzen niet bedenkelijk laag zijn. Een behandeling met Botox of fillers is steeds alledaagser. Niet alleen Hollywoodsterren kunnen ervan profiteren. Laat je informeren door een expert, zodat je een goede keuze kunt maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

We bieden je informatieve blogs over verloskunde en meer.

Contactgegevens

Via info @ verloskundigenwoerden.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden